Down Under
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
08 Augustus 2011 | Nederland, Nieuwerkerk a/d IJssel
Bijna is het dan zover, nog een weekje en dan vertrekken wij voor onze schitterende reis naar het verre Australië!
Ik dacht dat het wel een leuk idee zou zijn om op deze afwisselende reis een weblog bij te houden. In de eerste plaats omdat het zo goed als onmogelijk is om na vijf weken alles te vertellen en op de tweede plaats, zodat wij zelf alles nog even kunnen nalezen. Dus ben ik zo vrij geweest sommige ontvangers van deze mail ongevraagd op de mailinglist te zetten :-). Wil je liever niet gespamd worden met onze avonturen, kun je je natuurlijk altijd nog afmelden of gewoon de mail verwijderen. Wij zouden het natuurlijk wel hartstikke leuk vinden zo af en toe een kleine reactie van jullie te ontvangen! :-)
We hebben ontzettend veel zin in deze prachtige reis, al vinden we het wel erg jammer dat we er niet zijn wanneer Dianne’s nieuwe periode in haar leven ‘de Pabo’ van start gaat begin september. Maar ik weet zeker dat ze het prima gaat redden en we zijn natuurlijk altijd telefonisch en per email bereikbaar, mits er natuurlijk ontvangst is. Alleen het tijdverschil van zo’n 10 uur maakt het wat lastig.
Ik heb inmiddels de tassen al drie keer in- en uit gepakt en ik moet zeggen, het valt niet mee om onder de 20 kilo te blijven!! Dat neem ik al mee voor een stedentrip haha! Dit had toch op z’n minst 25 kilo mogen zijn voor zo’n verre bestemming vind ik zelf, maar goed.....wie ben ik? Ik zal me netjes aan de regeltjes houden en heb er net weer twee shirtjes uitgehaald........en in Philip’s tas gestopt ;-).
Ons eerste reisverslag zal waarschijnlijk uit Hongkong komen.
Groetjes en tot mails!
Philip en Tineke
08 Augustus 2011 - 14:23
Enya:
Leuk leuk leuk! Ben heel benieuwd naar al jullie verhalen. Het wordt vast een prachtige reis! Succes met de koffers ;-) zal niet makkelijk zijn om alle bagage in 1 koffer te krijgen haha.
Liefs, xxx -
08 Augustus 2011 - 14:51
Marian:
Leuk,
Ik ben benieuwd naar jullie avonturen!
Alvast veel voorpret deze week, en een heeeele fijne vakantie.
Liefs, Marian. -
Jetty:
Leuk! Ik word een van jullie trouwste lezers! -
08 Augustus 2011 - 22:25
Ma:
Natuurlijk wens ik jullie ook een heeeeele fijne vakantie, alhoewel en het nog een hele toer zal worden lijkt mij om al jullie plannen volgens schema uit te voeren. Ik zal jullie heel erg missen, de koffieavondjes, de etentjes, de markt en nog veel meer.
Succes met het in- en uitpakken van je bagage, je kunt natuurljk ook backpacken, scheelt een hoop bagage, haha
Liefs Ma, maar ik zie jullie nog voor jullie weg gaan. -
09 Augustus 2011 - 08:19
Tanya:
Hallo Tineke en Philip,
Veel plezier met de laatste voorbereidingen en we kijken uit naar jullie verslagen. Leuk om een beetje mee op reis te mogen via jullie weblog. En die 20 kilo ... je kunt ook vier lagen aantrekken tijdens de reis dan heb je de koffer van Philip niet nodig ...
Groetjes
Tanya en Sjack -
09 Augustus 2011 - 12:11
Annemarie En John:
Hey, al weer spanning en sensatie in het vooruitzicht! En dan die bagage; dan neem je toch een extra koffertje mee, waar je voor bijbetaald? Wij gaan de 18e voor 2 weken naar Garda met Transavia en mogen dan 2 10kg koffertjes meenemen. Noway! Dus nemen we een extra 20 kg koffer voor in het ruim mee en betalen daar dan extra voor. Kijk op zo'n reisals van jullie maakt dat bedrag dan ook niets meer uit toch? Maar goed, wellicht levert dat daar ter plaatse problemen op. Maar wandelschoenen, dikke truien, regenpakken ed kun je alvast hier aan trekken hoor, heb je nog nodig ook! Geintje! Heel fijne en mooie vakantie samen, en wens Dianne een vliegende start met de PABO van ons! Groetjes en graag tot ziens, Annemarie en John -
09 Augustus 2011 - 13:38
Greta:
Geweldig en ik verheug me op jullie verhaal te lezen komende reis van Australie !!
Heel veel plezier en genieten jullie ervan !!!
Groetjes Greta en ook namens mijn man Frans wenst jullie heel fijne vakantie.. -
09 Augustus 2011 - 18:51
Jan En Tineke:
Zojuist terug van 8 weken Portugal en gezien het slechte weer alweer zin om terug te gaan.Wij hopen dat jullie reisverslagen een beetje zonneschijn in de Hollandse huiskamers zal gaan brengen.Ook wij zijn benieuwd naar jullie avonturen dus keep us informed !!!!
Verder goede ,spannende,mooie,en vooralveilige reis gewenst .Tot ziens en groetjes ,Jan en Tineke -
10 Augustus 2011 - 11:40
Jan En Tineke:
Hoi Philip,
Ik heb uitgerekend en dus wetenschappelijk onderbouwd,dat als jullie alle foto en film spullen gaan meenemen(en dat zal dus wel) je precies twee paar sokken (68 gram) als gewicht over hebt in jouw koffer om mee te nemen .Advies:
sloop de wielen eraf = overhemd en de handvaten zijn goed voor een zeer korte korte broek.
groetjes,
Jan -
16 Augustus 2011 - 06:34
Paulina:
nou spannend allemaal ,wij wensen jullie een hele goede reis en voor al heel veel genieten .
we kijken uit naar jullie reis verslagen.
dikke kus van paulina dick en kelly -
18 Augustus 2011 - 08:38
Nel HI Dorrestein:
Hallo Tineke en Philip,
Hoop dat jullie een prettige vlucht hebben gehad en genieten van al het moois dat jullie nog te wachten staat!
Hartelijke groet, Nel
Holland International Reisbureau
Dorrestein -
14 Oktober 2011 - 16:40
Esmeralda Kreuk:
Met veel plezier heb ik jullie reisverslag gelezen en foto's bekeken.
een indrukwekkende reis.